Bnorsk.no fyller 5 år!

🎈🎂🎁

www.5.Bnorsk.no

Hurra, Bnorsk.no fyller 5 år!

April 2018 - April 2023

Siden Bnorsk.no ble lansert i april 2018, har nettstedet vokst til å bli et av de mest populære nettstedene for folk som lærer norsk, og for norsklærere. På denne siden kan du lære litt om utviklingen av nettstedet - og du kan skrive en hilsen om hvordan du selv bruker Bnorsk.no!

Takk for alle bursdagshilsener!
Her er noen av bursdagshilsenene som har kommet inn:

"Gratulerer så mye med bursdagen! Jeg vil takke dere for den utrolige nettsiden som dere har lagd, jeg bruker den mye! Dere har gjort en utrolig god jobb. Jeg sparer masse tid takket være dere. Masse lykke til videre!" 

- Zarema, lærer på barneskole, Halden.

"Gratulerer med 5 års bursdag🎈🎉🎊🎁"

- Merete, lærer i voksenopplæringen, Kirkenes

----

"Gratulerer med dagen🎈🇳🇴 Takk for flotte oppgaver😊"

- Beathe, lærer på ungdomsskole, Troms og Finnmark

"Er super takknemlig for siden!! Bruker det masse ved siden av læreverk!! Så deilig å slippe å finne opp kruttet hele tiden! Veldig tidsbesparende og også mye bra pedagogiske opplegg her!! TUSEN TAKK🥰Og gratulerer med 5 år!🎉🎉🎉"

- Lene, lærer i voksenopplæringen, Bærum

"Gratulerer med 5 års bursdag. 🌺 Jeg bruker ofte Birgers Norskside med elevene på voksenopplæringa. Mye nyttig der! 👍🏾🌺 Jeg liker godt at det er organisert i temaer og i nivå. 👍🏾"

- Jorun, lærer i voksenopplæringen, Grimstad

"Mange tusen takk for en flott nettside! Vi driver språkkafe for beboere på et mottakssenter og det har vært en utrolig stor hjelp å ha materiale fra Birgers norskside."

- Kaarina, lærer på språkkafé, Trondheim

"Gratulerer så mye! Jeg bruker ofte Bnorsk.no i timene mine... Takk!"

- Nadia, lærer på ungdomsskole, Narvik

"Gratulerer med dagen 🥳"

- Anja, lærer på norskkurs drevet av frivillige, Hå kommune

"Gratulerer med dagen! Tusen takk for fine oppgaver og forklaringer."

- Elke, lærer i voksenopplæringen, Nürnberg, Tyskland

Har du ikke brukt Bnorsk.no før?

Da kan du for eksempel prøve en av disse sidene:

Statistikk: Fem år med vekst

Statistikken for nettstdet Bnorsk.no viser at nettstedet har blitt mer og mer populært i løpet av de siste fem årene.

Her er statistikken for det siste året (20. april 2022 - 19. april 2023):

Grafene for de siste 5 årene gir et tydelig bilde av utviklingen:

Grafene nedenfor viser utviklingen i antall sidevisninger, økter og brukere de siste fem årene:

Utviklingen i antall sidevisninger de siste 5 årene.

Utviklingen i antall økter de siste 5 årene.

Utviklingen i antall brukere de siste 5 årene.

Hvis du tar en nærmere kikk på statistikken ovenfor, vil du se at bruken av nettstedet Bnorsk.no har vært større det siste året enn de fire foregående årene til sammen - så populariteten er absolutt på vei opp.

Fem år med kontinuerlig utvikling

I løpet av de siste fem årene har nettstedet Bnorsk.no kontinuerlig blitt utviklet og forbedret, og nedenfor kan du lese litt om hvordan utviklingen har skjedd.

Versjon 1.0

I begynnelsen het nettstedet bare "Birgers norskside", og navnet "Bnorsk.no" var ennå ikke tatt i bruk. Helt i begynnelsen var temafargen for nettstedet faktisk rødt, men dette ble raskt endret til blått.

I april 2018 ble domenet Bnorsk.no anskaffet, og siden da har både navnene "Bnorsk.no" og "Birgers norskside" vært brukt om nettstedet.

I april 2018 besto nettstedet i hovedsak av en lang liste med lenker til nettressruser for folk som lærer norsk. Det var lite egenprodusert materiell. Nettstedet inneholdt stort sett bare tekst og svært få bilder/ikoner/etc.

Versjon 2.0

Designet med tolv avlange menyknapper (elleve blå og en rosa knapp) ble lansert. De tolv menyknappene som du ser på bildet av versjon 2.0 ga enkel tilgang til tolv viktige undersider på nettstedet.

Nå ble det også etterhvert utviklet en del egenprodusert materiell, i tillegg til listene med lenker til andre nettressurser for folk som lærer norsk.

Versjon 3.0

Tredje versjon av nettstedet består av et design med friske farger og tydelige ikoner. 

Bnorsk.no har etterhvert fått flere hundre undersider, med masse egenprodusert innhold - i tillegg til at nettstedet fremdeles har lenker til mange andre nyttige nettressurser for folk som lærer norsk.

Takk!

Det har vært veldig spennende å utvikle nettstedet Bnorsk.no, og jeg er glad for at nettstedet stadig blir mer populært! Tusen takk til alle som bruker nettstedet! Og takk til alle som har gitt inspirerende tilbakemeldinger, til de som har hjulpet til med å oversette enkelte ressurser til nynorsk, og til de som har kommet med forslag til hvordan nettstedet kunne forbedres.

Birger, grunnlegger av Bnorsk.no